BARYO PILIPINAS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 103 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Baryo Pilipinas. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 8:05 On time, food is warm & neatly pack.
25 feb 2024 om 20:43 Echt goed eten, vers en lekker. Bezorgtijd zoals aangegeven, we zijn blij met alles.
14 mei 2023 om 21:55 Yummy pinoy foods.
12 mrt 2023 om 15:09 Bad, no taste, dry, old.
24 dec 2022 om 14:22 Food was still hot when delivered. The krispy pata and karekare were good!
7 dec 2022 om 20:02 Op en top Filippijns genieten! Heerlijk lechon kawali besteld. Groot porti, lekker vers & krokant. Aanrader!
2 dec 2022 om 21:46 I order pork but it turn out to be chicken. Soup contains particles from the corn starch. Disappointing !
10 nov 2022 om 20:19 Juicy lechon belly sarap
4 nov 2022 om 15:49 Gebakken rijst is echt triest.. gewoon slecht. De rest was oké
3 okt 2022 om 18:30 Hartelijk ontvangst bij afhalen. Een gerecht was op maar vervangen met soortgelijk gerecht. Portie was erg groot, heb er 2 dagen van gegeten!
22 jul 2022 om 22:05 I said no mayonaise in the order comment for the sisig i bought, but they still put it.
25 jun 2022 om 19:56 Surprising exotic fresh delicious food i had the tuna and the pigs snout which where a combination of a cold and a warm dish which i can really recommend