BARYO PILIPINAS

BARYO PILIPINAS Gezellig en avontuurlijk Filipijns dineren

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 62 beoordelingen
24 mrt 2020 om 9:47 Super heerlijk
4 feb 2020 om 17:32 Het eten is veel beter bij Baryo zelf, je betaald meer dan afhaal maar het is het wel waard.
27 dec 2019 om 20:53 They delivered my order 1 & 1/2 hr. So longgggg.
23 sep 2019 om 23:56 I order palabok so much noodles and a little sauce I dont enjoy it.
30 aug 2019 om 19:47 Super!
5 aug 2019 om 23:06 I ordered kinilaw pork, but got only kinilaw alone, Without pork. So disappointing. Once ordered caldereta too and it is too salty and only a few beef cuts. Niet lekker.!!!
31 jul 2019 om 19:30 Besteld: - chopsuey met garnalen - Adobo kip - pakbet garnalen Heerlijke gerechten, na een kleine klacht over de garnalen, is dit netjes opgelost door het restaurant.
11 jul 2019 om 6:04 Shrimp was not fresh For an almost 20 euro dish I would have expected more shrimps and better quality
1 jun 2019 om 20:37 Tocilog is niet autentiek, je krijgt er tomaten, uien en komkommers bij wat niet hoort. Weinig vlees en rijst voor de prijs, in de filipijnen koop je tocilog voor 2 euro het is niet een duur gerecht. Vlees stukjes waren ook meer vet dan dat het vlees was.